Priser

Ydelserne knytter sig til en eller flere af følgende kompetenceområder:

1. Procesoptimering

2. Ledelse & Forandring

3. Strategiudvikling

4. Projektsalg og forhandling​​

5. GembaOne

Interim

Casper Martens kan i kortere eller længere perioder varetage forskellige opgaver indenfor procesoptimering, ledelse, salg og projektstyring.

Fra kr. 875,- pr. time

Abonnement

Med et abonnement har man mulighed for at variere brugen af de forskellige ydelser alt efter det aktuelle behov. Det kan f.eks. være en kombination af forbedringsforløb, coaching og bestyrelsesarbejde. Og der er selvfølgelig mulighed for at bringe alle kompetenceområderne i spil, ligesom GembaOne kan være en del af abonnementet.

 

Den faste tilknytning af Casper Martens via et abonnement, er virksomhedens sikkerhed for at forbedringsaktiviteterne rent faktisk bliver gennemført og at gennemførte forandringer bliver forankret og fastholdt. Det er igennem en vedvarende indsats, at chancerne er størst for at selve kulturen i virksomheden ændres.

 

Fra kr. 21.000,- pr. måned

GembaOne

Ønsker man at bruge GembaOne som et selvstændigt produkt kan man kontakte Casper Martens på cm@caspermartens.com for yderligere information om opstart eller gå direkte til GembaOne.com og prøve gratis i 30 dage.

 

kr. 1.200,- pr. projekt pr. måned

Workshop-kursus

På en typisk workshop arbejdes der med en af Casper Martens' modeller indenfor et valgfrit kompetenceområde. I løbet af dagen gennegåes modellen trin for trin, så deltagerne får kendskab til de grundlæggende teorier og værktøjer.

kr. 23.500,-

Foredrag

Herunder ses et udsnit af Casper Martens' foredragstitler:

  • Japansk Lean - i Japan har de færeste hørt om Lean, men alle er det alligevel!

  • Integritet - (er)kend dig selv!

  • Fra vilde visioner til konkrete handlinger!

  • Den fødte sælger.

  • Det er systemets skyld - og det mener jeg faktisk!

  • En leders eneste opgave!

 

Fra kr. 8.700,-